Sposób przygotowania:
Zapiekanka jarzynowa
Fasolka szparagowa -podgotować w osolonej wodzie z cząbrem
Podgotowac różyczki kalafiora i brokułow(ostanie w wodzie z cukremnie traca koloru)
pokroić i sparzyć czerwona papryke
pomidory obrac ze skórki
Na dno naczynka żaroodpornego) wlać trochę sosu potem układać warzywa jak leci doprawiajac do smaku sola papryka i pieprzem , Zalać sosem a na góre wrzucić ser. zapiekać w piekarniku - czas na oko
Podgotowac różyczki kalafiora i brokułow(ostanie w wodzie z cukremnie traca koloru)
pokroić i sparzyć czerwona papryke
pomidory obrac ze skórki
Na dno naczynka żaroodpornego) wlać trochę sosu potem układać warzywa jak leci doprawiajac do smaku sola papryka i pieprzem , Zalać sosem a na góre wrzucić ser. zapiekać w piekarniku - czas na oko