Sposób przygotowania:
Zapiekanki domowe
Bułki przeciąć na pół, każdą część posmarować odrobiną margaryny- uciskając miąższ.
Pieczarki obrać, umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na tłuszczu z drobno pokrojoną w kosteczkę cebulką. Przyprawić.
Na każdej bułce położyć plasterek szynki,sporo pieczarek (wylać z patelni sok, który puściły) i posypać obficie startym serem żółtym.
Piec w piekarniku 10-15 minut.
Na koniec polać ketchupem, majonezem i posypać szczypiorkiem.
SMACZNEGO:)
Pieczarki obrać, umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na tłuszczu z drobno pokrojoną w kosteczkę cebulką. Przyprawić.
Na każdej bułce położyć plasterek szynki,sporo pieczarek (wylać z patelni sok, który puściły) i posypać obficie startym serem żółtym.
Piec w piekarniku 10-15 minut.
Na koniec polać ketchupem, majonezem i posypać szczypiorkiem.
SMACZNEGO:)
Pyza
Jojo
msewka
5
Mirka227
5!
Niuniaczka
luna