justynak223

justynak223

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1232]

Zapiekanki ful wypas

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Zapiekamy do momentu rozpuszczenia się sera.

Zapiekanki ful wypas

Składniki:

Zapiekanki ful wypas

 

  • 4 szt. kajzerki,
  • do smaku sól, pieprz,
  • plastry salami,
  • plastry ser,
  • 1 szt. cebula czerwona,
  • do posypania kapusta czerwona,
  • Sos:,
  • 3 łyż. majonez,
  • 3 łyż. ketchup,
  • po 1/2 łyż. bazylia, oregano

Sposób przygotowania:

Zapiekanki ful wypas
Kajzerki dzielimy na połówki i smarujemy masłem. Sos: Wszystkie składniki sosu dokładnie ze sobą mieszamy i rozsmarowujemy na bułki. Na sos układamy plastry salami, piórka cebuli, posypujemy solą i pieprzem. Na wierzch układamy plastry sera. Wszystko posypujemy drobno posiekaną kapustą.

Tagi:

sery sosy ser