alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Ziemniaczana z grzybami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pieczarki, ziemniaki, krem gęsty i pyszny

Ziemniaczana z grzybami

Składniki:

Ziemniaczana z grzybami

 

Sposób przygotowania:

Ziemniaczana z grzybami
Zagotować wywar. Obrane ziemniaki pokroić w grubą kostkę i wsypać do wrzącego wywaru. Obrać cebulę i pokroić w kostkę. Dodać. Gotować 25 minut. Zmiksować. Obrać pieczarki, pokroić w plastry, usmażyć na maśle. Po czym przesypać do zupy. Wymieszać. Przyprawić. Gotować 10 minut. Wlać śmietanę. Lekko podgrzać.

Tagi:

ziemniaki