Sposób przygotowania:
Złota rybka po francuskuŁososia udusić do miękkości na patelni, lub na parze, rozdrobnić i przyprawić przyprawą do ryb.
Szpinak udusić , posiekać i przyprawić solą i pieprzem.
Z ciasta francuskiego wyciąć dwa takie same kształty syby, na jeden nałożyć łososia i szpinak, zlepić drugim.
Wierzch ryby posmarować roztrzepanym jajem, wstawić do piekarnika na 35 minut do temperatury 170c.
edytaha
Ale proponuję, żeby troszkę przeredagować opis wykonania, bo nie może być skopiowane słowo w słowo, i ktoś może się o to przyczepić :)
zewa
Dokładnie tak. A to niezgodne z regulaminem jest.
Jusia22
zbysiowa
Wszystkie które wstawiłaś musisz edytować i zmienić opis. Nie wolno wstawiać kopi przepisu.
Jusia22
Jusia22
zbysiowa
Jusiu, musisz zmienić opisy , w przeciwnym wypadku wszystkie skopiowane przepisy zostaną zablokowane. Jeśli masz pytania pisz na pocztę do mnie lub do dyżurującej dzisiaj Babciagramolka