Sposób przygotowania:
Zosina
Mleko zagotować.
Śmietanę i jaja zmiksować, wlać do gorącego mleka.
Ciale mieszając doprowadzic do powstania twarogu.
Odcedzić i ostudzić.
Masło utrzeć z cukrem, dodać powstały twaróg i zapach waniliowy.. Dodać bakalie.
Powstałą masę włożyć do formy wyłożonej folią i wstawić do lodówki.
Przed podaniem ciasto wstawić do zamrażalnika na pół godziny.
Śmietanę i jaja zmiksować, wlać do gorącego mleka.
Ciale mieszając doprowadzic do powstania twarogu.
Odcedzić i ostudzić.
Masło utrzeć z cukrem, dodać powstały twaróg i zapach waniliowy.. Dodać bakalie.
Powstałą masę włożyć do formy wyłożonej folią i wstawić do lodówki.
Przed podaniem ciasto wstawić do zamrażalnika na pół godziny.