Zraziki z pieczarkami Asus

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Przepis na zraziki z pieczarkami.

Zraziki z pieczarkami Asus

Składniki:

Zraziki z pieczarkami Asus

 

Sposób przygotowania:

Zraziki z pieczarkami Asus
Obraną i posiekaną na drobno cebule, zeszklić na maśle, polać odrobiną wody. Następnie mięso pokroić w cienkie plastry, oprószyć delikatnie solą oraz pieprzem najlepiej świeżo zmielonym. Obrumienić na gorącym smalcu ( na patelni). Kawałki włożyć do rondla z cebulą. Oczyszczone i umyte pieczarki, poszatkować cienko oraz włożyć do mięsa. Na koniec dusić na małym ogniu tak długo aż mięso będzie miękkie. Wlać do mięsa mąkę wymieszaną ze śmietaną i zagotować.

Tagi:

beza bezy