Sposób przygotowania:
Zupa MagisterskaETAP 1:
 
1.	Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
2.	Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, marchew obieramy kroimy w słupki, solimy i zalewamy wodą, gotujemy.
3.	Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4.	Do cebuli dodajemy pokrojone w paseczki papryczki, papryczkę chili oraz obraną i pokrojoną w paski cukinie, solimy.
ETAP 2:
 
5. Gdy ziemniaki są już prawie miękkie dodajemy kostki rosołowe, łączymy z warzywami, wrzucamy listki laurowe oraz ziele angielskie oraz mięso.
ETAP 3:
 
6.	Pieczarki kroimy w plasterki i prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy pieprzem oraz solą. 
7.	Grzyby po usmażeniu dodajemy do zupy, wlewamy przecier pomidorowy oraz zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody, doprawiamy chili, chwilkę gotujemy.
ETAP 4:
8.	Zupa gotowa.
9.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
