Di bloguje

Di bloguje

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1440]

Zupa pieczarkowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 5
  • KALORIE: 250
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zupa pieczarkowa to idealna propozycja na pyszną, lekką oraz jednocześnie sytą zupę. Jest bardzo aromatyczna i taka mocno... pieczarkowa. Ja ją uwielbiam ze sporą ilości śmietany!

Zupa pieczarkowa

Składniki:

Zupa pieczarkowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa pieczarkowa
Na początku należy ugotować wywar mięsny (można też od razu warzywny) z liśćmi laurowymi, zielem angielskiego i solą.

Do garnka dodać pokrojone warzywa oraz pieczarki.

Wszystko razem gotować do momentu aż wszystkie warzywa będą miękkie.

Na końcu wmieszać śmietanę oraz posiekaną natkę pietruszki.

Zupę doprawić do smaku.