Sposób przygotowania:
Zupa pieczarkowa z makaronem na rosole
Obrane cebule oraz marchewki pokroić w kostkę.
Pieczarki obrać pokroić w pół plastry.
W garnku rozgrzać masło klarowane, zeszklić cebulę, dodać marchewki i pieczarki.
Smażyć do odparowania płynu.
Wlać rosół, gotować 10-15 min.
Wsypać suchy makaron, gotować do miękkości.
Zupę doprawić solą i pieprzem, zaprawić śmietaną.
Wsypać natkę pietruszki.
Pieczarki obrać pokroić w pół plastry.
W garnku rozgrzać masło klarowane, zeszklić cebulę, dodać marchewki i pieczarki.
Smażyć do odparowania płynu.
Wlać rosół, gotować 10-15 min.
Wsypać suchy makaron, gotować do miękkości.
Zupę doprawić solą i pieprzem, zaprawić śmietaną.
Wsypać natkę pietruszki.
mocsłodkości
Martyna12
Dziękuję :)
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki