Sposób przygotowania:
Zupa pieczarkowa z kaszą manną
Mięso umyć, zalać wodą, zagotować. Obrane pieczarki posiekać i podsmażyć na oliwie. Podsmażone pieczarki wraz z pokrojonymi w kostkę marchewką, pietruszką oraz selerem dodać do gotującego się mięsa.
Dodać kostkę rosołową, liść laurowy i ziele angielskie.
Kiedy mięso zmięknie dodać kaszę mannę oraz natkę pietruszki. Gotować do miękkości.
Doprawić do smaku. Podawać na gorąco.
Dodać kostkę rosołową, liść laurowy i ziele angielskie.
Kiedy mięso zmięknie dodać kaszę mannę oraz natkę pietruszki. Gotować do miękkości.
Doprawić do smaku. Podawać na gorąco.
![Zupa pieczarkowa z kaszą manną Zupa pieczarkowa z kaszą manną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-pieczarkowa-z-kasza-manna-404428.jpg)
![Zupa pieczarkowa z kaszą manną Zupa pieczarkowa z kaszą manną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-pieczarkowa-z-kasza-manna-404430.jpg)
![Zupa pieczarkowa z kaszą manną Zupa pieczarkowa z kaszą manną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-pieczarkowa-z-kasza-manna-404431.jpg)
![Zupa pieczarkowa z kaszą manną Zupa pieczarkowa z kaszą manną](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zupa-pieczarkowa-z-kasza-manna-404432.jpg)