Sposób przygotowania:
Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, zeszklić na rozgrzanym maśle. Wrzucić przeciśnięty przez praskę czosnek. Marchewkę obrać, odciąć końce, umyć, pokroić w kosteczkę. Wrzucić do garnka i przesmażyć. Cukinię obrać i usunąć pestki, miąższ pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka, krótko przesmażyć. Warzywa zalać wodą, wsypać ryż. Gotować 15 minut. Po tym czasie wrzucić pokrojony w kawałki serek, wlać śmietankę i gotować na małym ogniu aż serek się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
zbysiowa
Alex_M
czasem najprostsze znaczy najlepsze ;)
anemon
Alex_M
dzięki :)
mysza75
Alex_M
mogę Ci zapakować w słoik i wysłać :D
misia5
joanna3
Alex_M
ja też :) wszystkie bez wyjątku :)
Alex_M
zacierki to też dobry pomysł :)