Pavlov

Pavlov

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Zupa ziemniaczano - kapuściana

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przepyszna Zupa ziemniaczano - kapuściana

Zupa ziemniaczano - kapuściana

Składniki:

Zupa ziemniaczano - kapuściana

 

Sposób przygotowania:

Zupa ziemniaczano - kapuściana
Ziemniaki obrac, pokroic w kostke i wrzucic do garnka. Kapustę poszatkować drobno,wrzucic do garnka. Cebule obrać, posiekac w kostkę. Na patelni rozgrzac masło wrzucic na niego cebule i smazyć aż się zeszkli. Gotową cebule przełożyc do garnka. Zalac bulionem. Dodac liście laurowe i ziele ang. Gotowac az ziemniaki i kapusta beda miękkie. Przyprawić sola i pieprzem.

Tagi:

ziemniaki