Sposób przygotowania:
Zwykłe ciasto
Na początku w misce wymieszać jajka z białym cukrem.
Następnie dodać mąkę, miód, cynamon i proszek do pieczenia.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać najlepiej używając miksera z odpowiednimi końcówkami do zagniatania ciasta.
Możemy też ciasto zagnieść ręcznie.
Przygotować blaszkę do pieczenia. Wyłożyć ją papierem do pieczenia, a następnie wyłożyć na nią ciasto.
Piekarnik nagrzać go temperatury 180 stopni i piec ciasto 40-45 minut.
Po upieczeniu wyjąć i odstawić do przestygnięcia.
Ostudzone posypać cukrem pudrem.Smacznego.
Następnie dodać mąkę, miód, cynamon i proszek do pieczenia.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać najlepiej używając miksera z odpowiednimi końcówkami do zagniatania ciasta.
Możemy też ciasto zagnieść ręcznie.
Przygotować blaszkę do pieczenia. Wyłożyć ją papierem do pieczenia, a następnie wyłożyć na nią ciasto.
Piekarnik nagrzać go temperatury 180 stopni i piec ciasto 40-45 minut.
Po upieczeniu wyjąć i odstawić do przestygnięcia.
Ostudzone posypać cukrem pudrem.Smacznego.