lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

biszkopt z kremem i morelami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Kolor bije po oczach a w ustach czuje się smak

biszkopt z kremem i morelami

Składniki:

biszkopt z kremem i morelami

 

 

Sposób przygotowania:

biszkopt z kremem i morelami
Żółtka ubijamy z cukrem dodajemy ubijamy osobno białka delikatnie łączymy i dodajemy maka z proszkiem do pieczenia Biszkopt pieczemy 45 minut w 170 stopniach przestudzony kroimy na połowę
margarynę miksujemy z cukrem dodajemy mleko w proszku i miksujemy wychodzi masa ta masa przekładamy biszkopt i na biszkopt kładziemy brzoskwinie z puszki w kostkę pokrojone i zalewamy galaretka tężejąca wychodzi nam ala torcik :) egzotycznie wygląda