Strona główna Duszone serca wieprzowe

Duszone serca wieprzowe

Gulasze « poprzedni | następny »
TheKajtex - Przepis na: Duszone serca wieprzowe offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 53
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Duszone serca wieprzowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Serduszka, tym razem do jedzenia


trudność: łatwe
czas:

Duszone serca wieprzowe - SKŁADNIKI:

Duszone serca wieprzowe - PRZYGOTOWANIE:

Serca wieprzowe dokładnie myjemy, kroimy na mniejsze części, obgotowujemy przez około 5 minut, a następnie podsmażamy na patelni. Serca przerzucamy do rondla lub głębokiej patelni i dodajemy do nich wcześniej podsmażoną cebulę. Serca podlewamy wodą i doprawiamy według naszego kulinarnego gustu: solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem, zielem i liśćmi laurowymi. Serca dusimy do miękkości, może to trwać około godziny. Na koniec możemy zagęścić sos śmietaną lub mąką. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszone serca wieprzowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Dyniowo- pieczarkowy kociołek z kiełbasą  Drobiowy gulasz z dynią i fasolką Dynia z kiełbasą
Wieprzowina z jesiennymi warzywami w adżice Dyniowy gulasz z karkówką Gulasz z grzybami
Placuszki ziemniaczane po węgiersku z dynią Kurczak w papryce Placki ziemniaczano-dyniowe z gulaszem
Gulasz z kiełbasą i teriyaki Wątróbki z kurczaka z pieczarkami Potrawka z kurczaka, grzybów i dyni

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane