Strona główna Duszone serca wieprzowe

Duszone serca wieprzowe

Gulasze « poprzedni | następny »
TheKajtex

Mistrz Kuchni
Przepisy: 53
zdjęcia: 1 z 1
Duszone serca wieprzowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Serduszka, tym razem do jedzenia


trudność: łatwe
czas:

Duszone serca wieprzowe - SKŁADNIKI:

Duszone serca wieprzowe - PRZYGOTOWANIE:

Serca wieprzowe dokładnie myjemy, kroimy na mniejsze części, obgotowujemy przez około 5 minut, a następnie podsmażamy na patelni. Serca przerzucamy do rondla lub głębokiej patelni i dodajemy do nich wcześniej podsmażoną cebulę. Serca podlewamy wodą i doprawiamy według naszego kulinarnego gustu: solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem, zielem i liśćmi laurowymi. Serca dusimy do miękkości, może to trwać około godziny. Na koniec możemy zagęścić sos śmietaną lub mąką. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszone serca wieprzowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Serduszka drobiowe w sosie koperkowym Pikantny gulasz w bułce Chłopski garnek
Gulasz z ananasem i papryką Kremowy gulasz z koperkiem Gulasz drobiowy wg Zub3ra
Gulasz z papryką i selerem Gulasz z indykiem i kukurydzą Gulasz Drobiowy z Chorizo i Fasolą
Gulasz wieprzowy z pieczarkami Gulasz wieprzowy z groszkiem i peperoni Gulasz z wieprzowiny

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane