Strona główna Duszone serca wieprzowe

Duszone serca wieprzowe

Gulasze « poprzedni | następny »
TheKajtex

Mistrz Kuchni
Przepisy: 53
zdjęcia: 1 z 1
Duszone serca wieprzowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Serduszka, tym razem do jedzenia


trudność: łatwe
czas:

Duszone serca wieprzowe - SKŁADNIKI:

Duszone serca wieprzowe - PRZYGOTOWANIE:

Serca wieprzowe dokładnie myjemy, kroimy na mniejsze części, obgotowujemy przez około 5 minut, a następnie podsmażamy na patelni. Serca przerzucamy do rondla lub głębokiej patelni i dodajemy do nich wcześniej podsmażoną cebulę. Serca podlewamy wodą i doprawiamy według naszego kulinarnego gustu: solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem, zielem i liśćmi laurowymi. Serca dusimy do miękkości, może to trwać około godziny. Na koniec możemy zagęścić sos śmietaną lub mąką. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszone serca wieprzowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Gulasz wołowy z kaszą Gulasz indyczy z kaszą Placek po węgiersku
Najprostszy gulasz wieprzowy Potrawka mięsno pieczarkowy Udziec indyka w sosie mandarynkowym
Strogonow drobiowy Gulasz z pieczarkami Gulasz wieprzowy
Gulasz z piersią z kurczaka Gulasz drobiowy Gulasz z kluseczkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane