Strona główna Duszone serca wieprzowe

Duszone serca wieprzowe

Gulasze « poprzedni | następny »
TheKajtex - Przepis na: Duszone serca wieprzowe offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 53
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Duszone serca wieprzowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Serduszka, tym razem do jedzenia


trudność: łatwe
czas:

Duszone serca wieprzowe - SKŁADNIKI:

Duszone serca wieprzowe - PRZYGOTOWANIE:

Serca wieprzowe dokładnie myjemy, kroimy na mniejsze części, obgotowujemy przez około 5 minut, a następnie podsmażamy na patelni. Serca przerzucamy do rondla lub głębokiej patelni i dodajemy do nich wcześniej podsmażoną cebulę. Serca podlewamy wodą i doprawiamy według naszego kulinarnego gustu: solą, pieprzem, wyciśniętym czosnkiem, zielem i liśćmi laurowymi. Serca dusimy do miękkości, może to trwać około godziny. Na koniec możemy zagęścić sos śmietaną lub mąką. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszone serca wieprzowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Gulasz warzywny z wędliną Leczo z kalarepką i parówkami Moje kolorowe leczo
Gulasz cielęcy z brokułami Gulasz wieprzowy podany z kaszą Klasyczny gulasz wieprzowy z majerankiem
Chili con carne po polsku Gulasz z indyka z rozmarynem Gulasz wieprzowo - warzywny
Kurczak w leśnym zagajniku Gulasz mocno warzywny Gulasz a la cygański z plackami ziemniaczanymi

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane