Strona główna Duszony udziec z indyka

Duszony udziec z indyka

Indyk « poprzedni | następny »
rozanka

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1
Duszony udziec z indyka
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Smaczne mięsko,szybko można je przygotować


trudność: łatwe
czas:

Duszony udziec z indyka - SKŁADNIKI:

Duszony udziec z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Udziec umyć,oczyścić.Włożyć do garnka,zalać wodą,dodać przyprawy i sos sojowy.Gotować ok.1,5 godz.aż mięso bedzie miekkie.2-3 łyżki skrobi rozmieszać w zimnej wodzie i dodać do sosu żeby go zagęścić.Podawać z kaszą i surówką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszony udziec z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną Pieczone pałki indycze
Pieczeń mielona z indyka z zieloną soczewicą Naleśnikowe zawijasy z indykiem i warzywami Pieczony filet indyczy
Sałatka z indyka z ananasem Pieczarki faszerowane mielonym mięsem Filet z indyka nadziewany suszonymi pomidorami
Filet z indyka w oliwkowo-ziołowym sosie Udziec indyka w ciemnym sosie śliwkowym Duszony indyk z rozmarynem i papryką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane