Strona główna Duszony udziec z indyka

Duszony udziec z indyka

Indyk « poprzedni | następny »
rozanka

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1
Duszony udziec z indyka
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Smaczne mięsko,szybko można je przygotować


trudność: łatwe
czas:

Duszony udziec z indyka - SKŁADNIKI:

Duszony udziec z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Udziec umyć,oczyścić.Włożyć do garnka,zalać wodą,dodać przyprawy i sos sojowy.Gotować ok.1,5 godz.aż mięso bedzie miekkie.2-3 łyżki skrobi rozmieszać w zimnej wodzie i dodać do sosu żeby go zagęścić.Podawać z kaszą i surówką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszony udziec z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Indyk w pieczarkowym wymiarze Grillowany indyk na szpinaku Faszerowane cukinie
Pulpety indycze w warzywach Kasza gryczana z mięsem i pieczarkami, gryczotto Dietetyczne roladki z indyka z marchewką
Grillowany filet z indyka na rajskiej wyspie Kotlety mielone w waflu Burger Low Carb Dietetycznie
Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną Pieczone pałki indycze

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane