Strona główna Duszony udziec z indyka

Duszony udziec z indyka

Indyk « poprzedni | następny »
rozanka

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1
Duszony udziec z indyka
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Smaczne mięsko,szybko można je przygotować


trudność: łatwe
czas:

Duszony udziec z indyka - SKŁADNIKI:

Duszony udziec z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Udziec umyć,oczyścić.Włożyć do garnka,zalać wodą,dodać przyprawy i sos sojowy.Gotować ok.1,5 godz.aż mięso bedzie miekkie.2-3 łyżki skrobi rozmieszać w zimnej wodzie i dodać do sosu żeby go zagęścić.Podawać z kaszą i surówką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszony udziec z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Dietetyczne roladki z indyka z marchewką Grillowany filet z indyka na rajskiej wyspie Kotlety mielone w waflu
Burger Low Carb Dietetycznie Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną
Pieczone pałki indycze Pieczeń mielona z indyka z zieloną soczewicą Naleśnikowe zawijasy z indykiem i warzywami
Pieczony filet indyczy Sałatka z indyka z ananasem Pieczarki faszerowane mielonym mięsem

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane