Strona główna Duszony udziec z indyka

Duszony udziec z indyka

Indyk « poprzedni | następny »
rozanka - Przepis na: Duszony udziec z indyka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 293
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Duszony udziec z indyka
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Smaczne mięsko,szybko można je przygotować


trudność: łatwe
czas:

Duszony udziec z indyka - SKŁADNIKI:

Duszony udziec z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Udziec umyć,oczyścić.Włożyć do garnka,zalać wodą,dodać przyprawy i sos sojowy.Gotować ok.1,5 godz.aż mięso bedzie miekkie.2-3 łyżki skrobi rozmieszać w zimnej wodzie i dodać do sosu żeby go zagęścić.Podawać z kaszą i surówką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Duszony udziec z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a Cevapcici z indyka
Szaszłyki z indyka z kiełkami Potrawka z indyka z cukinią Szynka z indyka z szynkowara
Taco z indykiem i pomidorem Quiche z indykiem i burakami Sznycle z indyka w sosie serowo-porowym
Filet z indyka pod sosem marchwiowo-pomidorowym Pieczeń z indyka z kaszą jaglaną i szpinakiem Szaszłyki czosnkowe

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane