Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do Golonka wieprzowa (strona 1 z 1)  
Amberr8

Amberr8
offline

2008-12-08 21:19
tradycyjnie, ale za to bardzo pysznie
Skomentuj
Oceń:
0
darek112

darek112
offline

2008-12-14 19:03
:)
Skomentuj
Oceń:
0
Bahus

Bahus
offline

2008-12-21 00:03
Ja nie opalam....moczę i autentycznie golę maszynką jednorazową
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

japoniec
gość

2008-12-21 17:16
Golona w sam raz pod mój gust.
Skomentuj
Oceń:
0
Mario

Mario
offline

2009-01-14 00:58
Moje klimaty:)
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

rege
gość

2009-01-15 12:48
pyszne polecam jako szef kuchni palce lizac
Skomentuj
Oceń:
0
Gość

Wlodek
gość

2009-01-17 14:30
Wlasnie gotuje golonki. Wykorzystam z przyjemnoscia ten przepis, poniewaz nigdy nie dodawalem czosnku ani estragonu. Sprobuje!
Skomentuj
Oceń:
0
miroslaw61

miroslaw61
offline

2010-02-18 10:19
coś dla mnie ,to jest to i jakies dobre piwko dio tego -pychotka
Skomentuj
Oceń:
0
malmar12

malmar12
offline

2010-04-16 09:59
Jeszcze nie probowalam ale napewno jest to pyszne
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Sałata z jajkiem i grzankami w sosie czosnkowym Sos grzybowy z kurek Krem do ciast z nutellą rumem i rodzynkami
Pieczarki z kiełbasą w sosie śmietanowym Placki dyniowo ziemniaczane Wołowina z domową harissą
Naleśniki z koprem i pieczarkami Szybkie danie na śniadanie Szaszłyki wieprzowe
Smażone ziemniaczane kulki Paszteciki z kapustą i grzybami Tosty z patelni

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane