Strona główna Gulasz z żołądków kurzych 4

Gulasz z żołądków kurzych 4

Gulasze « poprzedni | następny »
sylwioslawa - Przepis na: Gulasz z żołądków kurzych 4 offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 412
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Gulasz z żołądków kurzych 4
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Smaczny i prosty gulasz. Smacznego


trudność: łatwe
czas:

Gulasz z żołądków kurzych 4 - SKŁADNIKI:

Gulasz z żołądków kurzych 4 - PRZYGOTOWANIE:

Żołądki dokładnie oczyszczamy i myjemy. Kroimy w paski. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. W garnku rozgrzewamy olej i smażmy cebulę, następnie dodajemy pokrojone żołądki. Szczypiorek myjemy i kroimy. Dodajemy do mięsa. Smażymy całość około 10 minut. Następnie podlewamy wodą, aby były zakryte, dodajemy liść laurowy, ziele angielskie, Vegetę. Całość dusimy do miękkości. Mąkę rozrabiamy ze śmietanę i zagęszczamy sos. Zagotowujemy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Gulasz z żołądków kurzych 4  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Gulasze
Placek ziemniaczany z gulaszem Gulasz z kluseczkami Leczo z pulpetami  i suszonymi jabłkami
Gulasz z pieczarkami i papryką Chrupiące placuszki z gulaszem Gulasz  z oliwkami
Gulasz mięsno - warzywny Leczo wg Zub3r'a Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi
Gulasz warzywny z wędliną Leczo z kalarepką i parówkami Moje kolorowe leczo

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane