Strona główna Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami

Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami

Pasztety « poprzedni | następny »
Reniz

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2293
Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Pasztet z soi podawać z ciemnym pieczywem


danie wegetariańskie
trudność: średne
czas:

Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami - SKŁADNIKI:

Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę drobno posiekać i zeszklić na oliwie, dodać pokrojone pieczarki i dusić pod przykryciem ok 10 min. Marchew, pietruszkę i seler ugotować w wodzie z dodatkiem soli, odcedzić, ostudzić, obrać. Pieczarki, soję i ugotowane warzywa przemielić w maszynce do mięsa. Dodać żółtka, kaszę mannę, majeranek, sól, pieprz oraz ubitą pianę z białek, wymieszać. Masę przełożyć do wąskiej keksowej foremki posmarowanej tłuszczem i posypanej bułka tartą. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w temp. 200 stopni około 1 godziny.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pasztet z soi z warzywami i pieczarkami (strona 1 z 1)  
Tit

Tit

2012-02-23 16:22
To jest 100 000 przepis na gotujmy.pl - gratulacje!!! Mamy dla ciebie nagrodę!!!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pasztety
Pasztet gęsi z papryką Pasztet z płatkami owsianymi Pasztet drobiowy z wątróbką
Tort chlebowo-pasztetowy Pasztet z ciecierzycy, grzybów i pieczonej dyni Pasztet jaglano-dyniowy
Pasztet ''poduszka pięknej Aurory'' Pasztet z królika  Pasztet z soczewicy z warzywami i słonecznikiem
Pasztet z pieczonej dyni i papryki Pasztet z czerwonej soczewicy i  dyni Jarski pasztet z dynią

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Podróż kulinarna z Hortex Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni śródziemnomorskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - łyżka z silikonową krawędzią Fiskars!

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane