Strona główna Pieczeń z piersi z indyka

Pieczeń z piersi z indyka

elutka - Przepis na: Pieczeń z piersi z indyka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 128
Pieczeń z piersi z indyka
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 3

Znakomita na sylwestrowe przyjęcie Pieczeń z piersi z indyka


trudność: średne
czas:

Pieczeń z piersi z indyka - SKŁADNIKI:

Pieczeń z piersi z indyka - PRZYGOTOWANIE:

Filet nacieramy solą i pieprzem smażyć w brytfanie na 2 łyżkach oleju .Cebule pokroić na ósemki ułożyć dookoła mięsa .Wstawić do piekarnika Piec około półtorej godziny po 20 minutach wlać 200ml. wody .Pieczen podlewać wytwarzającym sie sosem .po godzinie podlać jeszcze 200ml.wody .Na 10 minut przed koncem polać mięso miodem i posypać płatkami migdałowymi .Sos zmiksować z cebulą i zagotować .Fasolkę z marchewką gotujemy kroimy w krążki smażymy na pozostałym oleju .Mięso przełożyć na półmisek pokroić i podać z pokrojonymi warzywami i sosem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczeń z piersi z indyka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Quiche z indykiem i burakami Sznycle z indyka w sosie serowo-porowym Filet z indyka pod sosem marchwiowo-pomidorowym
Pieczeń z indyka z kaszą jaglaną i szpinakiem Szaszłyki czosnkowe Podudzia pieczone
Stek z indyka z ziemniaczkami i fasolką Dietetyczne pulpety Pierś z indyka z szałwią i mozzarellą
Potrawka z indyka i młodą marchewką Pierś z indyka w sosie Tymiankowe "sznycle" z indyka

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane