Pieczony mintaj

Mintaj « poprzedni | następny »
wazka2008

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 367
Pieczony mintaj
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jest to danie,na spotkanie z przyjaciółmi.Podawać na ciepło


trudność: średnie
czas:

Pieczony mintaj - SKŁADNIKI:

Pieczony mintaj - PRZYGOTOWANIE:

Rybę skropić sokiem z cytryny i winem. Posypać solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Cebulę pokroić w krążki. Przełożyć do nasmarowanej olejem brytfanny, dodać liść laurowy i ziele angielskie. Na patelni rozgrzać olej,kłaść na niej osuszoną rybę, przyrumienić.położyć w brytfannie na cebuli. Brytfannę przykryć,wstawić na 30 minut do temp 200 stopni. Podawać z pokrojonym jajkiem i  posypanym koperkiem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczony mintaj  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mintaj
Filet z mintaja w panierce wg Gosi Mintaj z marchewką i papryka Filet z mintaja na pierzynce z kaszy
Kotleciki rybne z kaszą gryczana Smaczna ryba po grecku Ryba opiekana w octowej zalewie
Cytrusowo maślany mintaj Rybne talarki z kluseczkami i marchewką Kotlety rybne z mintaja
Ryba w warzywach Ryba w panierce kokosowej Ryba w sosie kokosowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane