Pieczony mintaj

Mintaj « poprzedni | następny »
wazka2008 - Przepis na: Pieczony mintaj offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 367
Pieczony mintaj
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jest to danie,na spotkanie z przyjaciółmi.Podawać na ciepło


trudność: średne
czas:

Pieczony mintaj - SKŁADNIKI:

Pieczony mintaj - PRZYGOTOWANIE:

Rybę skropić sokiem z cytryny i winem. Posypać solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Cebulę pokroić w krążki. Przełożyć do nasmarowanej olejem brytfanny, dodać liść laurowy i ziele angielskie. Na patelni rozgrzać olej,kłaść na niej osuszoną rybę, przyrumienić.położyć w brytfannie na cebuli. Brytfannę przykryć,wstawić na 30 minut do temp 200 stopni. Podawać z pokrojonym jajkiem i  posypanym koperkiem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczony mintaj  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mintaj
Mintaj pieczony z pomidorkami koktajlowymi Mintaj na warzywach Mintaj na warzywno-pomidorowym sosie
Rybka pod kruszonką Racuchy rybne z warzywami Mintaj + kminkowe odsmażane ziemniaczki
Cytrynowy mintaj Zapiekanka z mintajem i makaronem Mintaj z pomarańczą i czarnym pieprzem
Roladki z ryby i szpinaku Paluszki rybne na sałacie z kiełkami Ryba w curry w jogurtowym sosie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane