Pieczony mintaj

Mintaj « poprzedni | następny »
wazka2008 - Przepis na: Pieczony mintaj offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 367
Pieczony mintaj
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jest to danie,na spotkanie z przyjaciółmi.Podawać na ciepło


trudność: średne
czas:

Pieczony mintaj - SKŁADNIKI:

Pieczony mintaj - PRZYGOTOWANIE:

Rybę skropić sokiem z cytryny i winem. Posypać solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Cebulę pokroić w krążki. Przełożyć do nasmarowanej olejem brytfanny, dodać liść laurowy i ziele angielskie. Na patelni rozgrzać olej,kłaść na niej osuszoną rybę, przyrumienić.położyć w brytfannie na cebuli. Brytfannę przykryć,wstawić na 30 minut do temp 200 stopni. Podawać z pokrojonym jajkiem i  posypanym koperkiem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pieczony mintaj  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mintaj
Mintaj na warzywno-pomidorowym sosie Rybka pod kruszonką Racuchy rybne z warzywami
Mintaj + kminkowe odsmażane ziemniaczki Cytrynowy mintaj Zapiekanka z mintajem i makaronem
Mintaj z pomarańczą i czarnym pieprzem Roladki z ryby i szpinaku Paluszki rybne na sałacie z kiełkami
Ryba w curry w jogurtowym sosie Ryba w panierce z chrupkiego pieczywa Ryba zapiekana z ziemniakami i kapustą

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane