Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka - Przepis na: Sos tatarski offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • cukier
  • do smaku łyżka kaparów

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Roladki z piersi kurczaka z papryką i z szynką Mleczny koktajl z brzoskwiń Sałatka z tortellini, brokułem i pieczarkami
Ciasto drożdżowe z morelami i kruszonką Pikantna kartoflanka Eli z groszkiem Barszcz czerwony Eli z fasolą
Tarta jabłecznik Pucharek pełen budyniu Bażant z sosem leśnym
Czekoladowe ciastka z Brandy Zupa z żółtej cukinii z marchewką Duszona marchewka

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane