Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
zdjęcia: 1 z 1
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • cukier

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Ucierane ze śliwkami Spaghetti Eli z łososiem Kaczy smalec czyli nadwyżki tłuszczu z udkiem
Nogi z kaczki po góralsku Kieszonki z piersi z kurczaka z buraczkami Ciasto ucierane Brzoskwinka w galaretce
Pappardelle ze szpinakiem i kurczakiem Pieczony łosoś z warzywami w szynce parmeńskiej Ptasie mleczko truskawkowe
Komosa ryżowa z warzywami Pałki z kurczaka jak z KFC Tarta majerankowa z białą kiełbasą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane