Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
zdjęcia: 1 z 1
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • cukier
  • do smaku łyżka kaparów

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Gofry dyniowe z kardamonem Makowo czekoladowe ciasteczka Przekąski z ciasta francuskiego
Gofry z bitą śmietaną Kluski śląskie z kurkowym sosem Pizzowe babeczki
Włoski chlebek z ziołami i serem żółtym Zapiekanka z kurczakiem, brokułem i dynią Kruche pomarańczowo kakaowe ciasteczka
Pizza z kurczakiem i brokułami Pizza na zaczynie poolish Ciasteczka makowe z dżemem śliwkowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane