Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka - autor przepisu Sos tatarski offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 2 spore ogórki konserwowe
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • pieprz
  • sól
  • cukier
  • do smaku łyżka kaparów

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.



Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Koszyczek Wielkanocny Sałatka makaronowa z kurczakiem i szparagami Żurek  Wielkanocny z chrzanem
Mazurek Wielkanocny - Zająć Wielkanocny koszyczek drożdżowy Deser z biszkoptami,bitą śmietaną i dżemem
Zwierzaki cudaki Warzywne sajgonki w papierze ryżowym Warzywne szaleństwo z sushi
Warzywna zapiekanka zatopiona w wegańskim serze Puszysty jak chmurka omlet w towarzystwie warzyw Owocowy zawrót głowy z nutą cynamonu
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane