Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka - autor przepisu Sos tatarski offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 2 spore ogórki konserwowe
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • pieprz
  • sól
  • cukier
  • do smaku łyżka kaparów

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.



Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Szachownica wg kasienka1987 Jajka z farszem z fetą Wielkanocne jajka faszerowane
Dewolaj z kurczaka  Owocowa sałatka na ryżu Moja ulubiona pizza
Tort Dusty "Samoloty" Meksykańska tortilla Pieczarki z ryżem i pietruszką
Pieczeń na dziko Szynka w marynacie jogurtowej Schab z morelą w marynacie miodowo-musztardowej
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane