Sos tatarski
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Jaja, przystawki i dodatki na Wielkanoc

Wielkanoc, Sosy « poprzedni | następny »
Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
zdjęcia: 1 z 1
Sos tatarski
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski - SKŁADNIKI:

  • 50 dag majonezu
  • 15 konserwowych pieczarek lub innych konserwowych grzybów
  • musztarda
  • cukier

Sos tatarski - PRZYGOTOWANIE:

Ogórki i grzybki drobno posiekać, połączyć z pozostałymi składnikami, doprawić smak według uznania.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Zrazy mielone z pieczarkami i serem Sernik na zimno warstwowy Tymiankowy sos grzybowy z duszonych grzybów
Śledź po gdańsku w białym winie i jabłuszku Prosty dżem jabłkowy Pierogi z masą makową
Sałatka  z kiełkami cebuli Koktajl ananasowy z białą czekoladą Spaghetti z pomidorami
Deser ryżowy z cynamonem Placki ziemniaczane z kapustą Ciasto Królowa Śniegu

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane