iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

3 kolorowy ryż z tuńczykiem i oliwkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

3 kolorowy ryż z tuńczykiem i oliwkami

3 kolorowy ryż z tuńczykiem i oliwkami

Składniki:

3 kolorowy ryż z tuńczykiem i oliwkami

 

 

Sposób przygotowania:

3 kolorowy ryż z tuńczykiem i oliwkami
Ryz 2 kolory gotujemy według przepisu na opakowaniu. Następnie podsmażamy go na patelni na masełku doprawiając solą morską i pieprzem do smaku. Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju na sicie. Dodajemy do ryżu. Oliwki kroimy na połówki i dodajemy do potrawy. Podajemy na ciepło lub zimno z sałatką z mixu sałat z sosem winegret.

Tagi:

ryż