Sposób przygotowania:
ala tortilla
Z mąki, mleka, jajek i szczypty soli wyrobić taką samą masę jak na naleśniki. Piec je na wcześniej rozgrzanej patelce z odrobiną oleju po obu stronach. na drugiej patelce podsmażyć przez ok 7 minut pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka posypać ją przyprawą z curry, chilli, pieprzem i solą. Potem dodać do mięsa pokrojoną w kostkę cebulę i również ją lekko podsmażyć ok 2 minuty. W osobnej miseczce pokroić kapustę pekińską, paprykę,pomidory i dodać kukurydzy. Do warzyw dać dwie łyżki majonezu i jeden ząbek czosnku wcześniej przetarty. Całe warzywa wymieszać i dodać do nich usmażone mięso, całość znowu wymieszać. Na rozwinięte naleśniki ułożyć wymieszaną sałatkę i zwinąć naleśnik w zwężoną rurkę. Całość można udekorować ananasem.