Sposób przygotowania:
Ambasador 5
2 1/2 szklanki mleka zagotować z cukrem(1 1/2 szklanki cukru).Rozbełtać żółtka, rozprowadzić pozostałym mlekiem i wymieszać z budyniami.Wlać cienkim strumieniem na gotujące mleko,cały czas mieszając.Budyń wystudzić.Margarynę utrzeć na puch i wszystko ucierając dodawać po łyżce zimnego budyniu.Masę podzielić na 2 części.Do jednej dodać kakao,rodzynki i pół tabliczki gorzkiej czekolady,pokrojonej w drobną kosteczkę,wymieszać.Do drugiej części masy włożyć pokrojone brzoskwinie i posiekane orzechy włoskie.Nasączyć biszkopt sokiem z brzoskwiń.Na biszkopt rozsmarować ciemny krem,a potem jasny.Pozostałą czekoladę zetrzeć na tarce i posypać nią ciasto.Wstawić do lodówki na minimum 8 godzin.