Sposób przygotowania:
Ananasek
Ciasto Białka ubić dodać cukier ,orzechy i mak.Całość lekko wymieszać i piec w temp 180 stopni aż ciasto się zarumieni przez ok 20-30 minut Krem Jajka z cukrem i mąkami dokładnie wymieszać i wlewać na gotujące się mleko ciągle mieszając aby się nie przypaliło. Zimny budyń utrzeć z masłem. Przełożenie Na upieczony i przestudzony placek dajemy połowę masy na tą masę układamy ananasy na te wykładamy drugą część masy .Na masę dajemy delicje czekoladą do góry namoczone w soku z ananasów .Można dodać troszkę spirytusu do soku. Na delicje wylewamy krzepnące galaretki.
yola
Natala1210
pusieczek21
Agusia74
zbysiowa
ptychu
BasiaJ
Agusia74
Cieszę się bardzo ze wybrałaś moje ciasto jako pierwsze.
Persik
emanuela