szalonamonia

szalonamonia

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 843]

Babeczki nadziewane grzybami i serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pyszne babeczki z nadzieniem pieczarkowym

Babeczki nadziewane grzybami i serem

Składniki:

Babeczki nadziewane grzybami i serem

 

 

Sposób przygotowania:

Babeczki nadziewane grzybami i serem
Grzyby dokładnie oczyścić i posiekać, skropić sosem sojowym, podsmażyć na rozgrzanym maśle, doprawić solą i pieprzem. Jajka rozbić i rozbełtać w miseczce, dodać szczyptę soli i pieprzu, wymieszać z pieczarkami i smażyć razem aż się lekko zetną. Utworzony farsz przełożyć do babeczek, wierzch posypać serem. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni aż ser zacznie się topić.