Sposób przygotowania:
Babeczki z budyniem i owocami
Zagnieść ciasto,wstawić dolodówki na 30 minut.
Zagnieść i rozwałkować schłodzone ciasto.
Wyciąć krążki foremką.
Posmarować foremki masłem i posypać bułką tartą.
Wylepić je ciastem, nakłuć ciasto widelcem.
Wstawić do nagrzanego do 180 stop.C.piekarnika i piec, aż się babeczki zrumienią.
Wyjąć babeczki z foremek.
Ugotować budyń, ostudzić, zmiksowac z masłem.
Rozpuścić żelatynę w150 ml gorącej wody, dodać cukier i sok cytrynowy.
Poczekać aż wystygnie i zacznie gęstnieć.
Napełnić babeczki kremem budyniowym, ułożyć owoce i zalać niewielką ilością gęstniejącej żelatyny.
Zagnieść i rozwałkować schłodzone ciasto.
Wyciąć krążki foremką.
Posmarować foremki masłem i posypać bułką tartą.
Wylepić je ciastem, nakłuć ciasto widelcem.
Wstawić do nagrzanego do 180 stop.C.piekarnika i piec, aż się babeczki zrumienią.
Wyjąć babeczki z foremek.
Ugotować budyń, ostudzić, zmiksowac z masłem.
Rozpuścić żelatynę w150 ml gorącej wody, dodać cukier i sok cytrynowy.
Poczekać aż wystygnie i zacznie gęstnieć.
Napełnić babeczki kremem budyniowym, ułożyć owoce i zalać niewielką ilością gęstniejącej żelatyny.