Sposób przygotowania:
Babeczki z cebulowo- czekoladowym nadzieniem
Ze składników zrobimy ciasto. Szybko aby tłuszcz zbytnio się nie ogrzał i ciasto nie straciło na swojej kruchości. Jak się ciasto zbije w kulę, wkładamy do lodówki na 30 minut. Następnie wałkujemy placek grubości 3 - 4 mm, wycinamy krążki i wylepiamy nimi foremki. Dziurawimy widelcem, aby się nie podniosły. Wkładamy do piekarnika 180 stopni i pieczemy 20 - 25 min aż się zarumienią. Na drugą blachę wysypujemy smażoną cebulkę i wkładamy do piekarnika na 5 min. Aby się zagrzała i stała bardziej chrupka. Gorącą cebulę wysypujemy na papierowe ręczniki aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. W wodnej kąpieli rozpuszczamy masło, czekoladę, mleko i cukier puder. Zimne babeczki napełniamy cebulą i obficie polewamy czekoladą. Odstawiamy do stężenia.