Sposób przygotowania:
Babeczki z czekolada i maliną
Najpierw robimy babeczki potrzebne będą foremki do babeczek .Ciasto kruche Zmiksuj jajko, żółtko i cukier puder. Do miski wsyp mąkę dodaj pokrojoną drobno margarynę . Dodaj zmiksowane jajka z cukrem i zagnieć ciasto.Ciasta nie chłodzimy rozwałkowujemy n a ok 2 mm i takie ciasto nakładamy na ułożone foremki do babeczek .Przyciskamy ręką wykrawają się kółeczka które wgniatamy do foremek .Piecz w 180ºC aż ciasto nabierze ładnego złoto-brązowego koloru.Następnie wyciągamy babeczki z foremek i zostawiamy do wystudzenia .Teraz robimy masę czekoladową białą i mlecznąŚmietankę podgrzać,dodać masło na jedną czekoladę ok 60 g masła .Ostudzić do ok 40C.Śmietanę dodać do pokruszonej czekolady energicznie mieszając aby wszystko się dobrze połączyło na gładką lśniącą masę.Można użyć miksera. Tak samo robimy z białą czekoladą . Masy nakąłdamy do babeczek albo dwie naraz mieszając albo w każda babeczkę inna czekoladą .Ozdabiamy malinami .Można użyć innych owoców ale maliny super pasują