Sposób przygotowania:
Babeczki z owocami
Wyrabiamy ciasto kruche: na tortownicę wysypujemy mąkę. Dorzucamy masło i siekamy nożem. Jak masło będzie w maleńkich kawałkach to dodajemy zmieszane w miseczce żółtka z pudrem. Dodajemy cukier waniliowy i wyrabiamy ciasto. Odstawiamy do lodówki na pół godziny. Teraz pora na krem: Gotujemy budyń wg opisu na opakowaniu. Studzimy. Masło ucieramy z pudrem na puszystą masę. Mieszając cały czas dodajemy wystudzony budyń. Miksujemy, aż masa będzie jednolitej konsystencji. Ciasto rozwałkujemy i wypełniamy foremki. Pieczemy ok 10 min w 180 st. Po ostudzeniu wyciągamy z foremek i napełniamy kremem. Na wierzch układamy ulubione owoce i pokrojoną w kostkę galaretkę i posypujemy czekoladką dekoracyjną.