Sposób przygotowania:
Bardzo warzywne mięso mielone
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, obieramy, a następnie kroimy w mniejsze części (odpowiadające otworowi maszynki do mięsa). Łopatkę obkrawamy z kości. Ją oraz resztę kroimy w grube kawałki. Mielimy mięso maszynką co jakiś czas dodając warzywa (dla oczyszczenia). W miseczkach równomiernie mieszamy masę.Nakładamy do małych torebek (na porcje) i mrozimy.
![Bardzo warzywne mięso mielone Bardzo warzywne mięso mielone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-warzywne-mieso-mielone-317357.jpg)
![Bardzo warzywne mięso mielone Bardzo warzywne mięso mielone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-warzywne-mieso-mielone-317358.jpg)
![Bardzo warzywne mięso mielone Bardzo warzywne mięso mielone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-warzywne-mieso-mielone-317359.jpg)
![Bardzo warzywne mięso mielone Bardzo warzywne mięso mielone](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-warzywne-mieso-mielone-317360.jpg)