Sposób przygotowania:
Barszcz ukraiński MissAgi
Mieso gotuje do miekkosci,przyprawiam sola,pieprzem,wegeta i daje okolo 5 ziarenek ziela angielskiego i 2 liscie laurowe.Nastepnie wyciagam miekkie mieso i dodaje koncentrat pomidorowy,chwile gotuje i wsypuje starte buraki, starta marchew,posiatkowana kapuste biala i ziemniaki w kostke pokrojone.Czosnek,cebulke i papryke dusze okolo 10 minut i wrzucam przed koncem gotowania do barszczu.Dodaje koncentrat buraczany i gotuje okolo 20 minut nastepnie odlewam troche barszczu goracego i mieszam ze smietana i tak rozmieszana smietane wlewam z powrotem do garnka,robiac tak smietana mi sie nie wazy.Na samym koncu obieram mieso z zeberek i wrzucam do barszczu wraz z posiekanym koperkiem.
SMACZNEGO!!!POLECAM!!!Ciekawostka jest to ze dzieki ,,jema4,,dowiedzialam sie ze prawdziwy ukrainski barszcz jest bez fasoli czerwonej a z fasola jest odmiane regionalna tego barszczu tj.barszcz ukrainski po kijowsku.
SMACZNEGO!!!POLECAM!!!Ciekawostka jest to ze dzieki ,,jema4,,dowiedzialam sie ze prawdziwy ukrainski barszcz jest bez fasoli czerwonej a z fasola jest odmiane regionalna tego barszczu tj.barszcz ukrainski po kijowsku.