Sposób przygotowania:
Biszkopt z andrutem przekładany toffi
Przygotować biszkopt jasny: Ubić białka z dodatkiem cukru, dodać żółtka po czym wymieszać z mąką zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Wylać ciasto na blaszkę natłuszczoną i posypaną mąką, piec w temp. 160 C około 30-40 minut. Pozostawić do wystygmnięcia. Przygotować biszkopt kakaowy: Utrzeć ciasto tak samo jak powyżej, na końcu dodając kakao. Również pozostawić do wystygnięcia.Przygotować masy budyniowe: Budynie ugotować na mleku z dodatkiem cukru, przestudzić po czym zmiksować z rozmiękczonym masłem. Masę podzielić na dwie części-jedną wymieszać z kakaem.Zmiksować masło, nadal miksując dodawać po łyżce mleka skondensowanego, utrzeć na gładką masę.Na biszkopt kakaowy wyłożyć jasną masę budyniową, przykryć andrutem, nałożyć masę toffi, przykryć następnym andrutem, nałożyć masę kakaową, przykryć pozostałym biszkoptem. Ciasto udekorować polewą o posypką