Sposób przygotowania:
Biszkopt z galaretką.
1-Ubijamy osobno białka ze szczyptą soli 2- Żółtka ubijamy z cukrem pudrem dodajemy ubite białka 3- Dodajemy mąkę z kakao przesiane przez sitko i delikatnie mieszamy 4- Na koniec dodajemy 50 gram rozpuszczonej ostudzonej Kasi 5- Wylewamy na dużą blaszkę na papier do pieczenia ciasto biszkoptowe 6- Upieczony wystudzony biszkopt przecinamy w poprzek 7-Wycinamy serduszka foremką i wyjmujemy je Krem cytrynowy 1- Będzie nam potrzebne pól litra mleka z czego odlewamy 1 szklankę i wsypujemy do niej budyń cytrynowy należy wymieszać 2- Do gotującego mleka wlewamy rozmieszany budyń cytrynowy i mieszamy cały czas do stężenia 3-Studzimy budyń 4- 150 gram Kasi miksujemy na puch dodajemy ostudzony budyń i miksujemy na masę 5 -Przekładamy ciasto kremem a następnie w miejsca wyciętych serduszek wlewamy zastygniętą galaretkę agrestową