Sposób przygotowania:
Biszkopt z masą orzechową
Z podanych składników pieczemy 3 spody moga być okragłe albo mniejsze portokatne. Biszkopty pieczemy w 180 stopniach. Po upieczeniu odkładamy do przestygnięcia,
Orzechy mielimy Na drobną miazgę. Masło ucieramy z cukrem i jajkami i mlekiem. Z białek ubijamy sztywna pianę. Dodajemy orzechy a na koniec delikatnie ubita pianę.
Przekladamy nasze biszkopty masą, na wierzch dekorujemy owocami - dowolnie - i zalewamy galaretką. Podawać schłodzony! Smaczengo
Orzechy mielimy Na drobną miazgę. Masło ucieramy z cukrem i jajkami i mlekiem. Z białek ubijamy sztywna pianę. Dodajemy orzechy a na koniec delikatnie ubita pianę.
Przekladamy nasze biszkopty masą, na wierzch dekorujemy owocami - dowolnie - i zalewamy galaretką. Podawać schłodzony! Smaczengo
dzastina
msewka
Natala1210
wedith1
sloneczko1