Sposób przygotowania:
Biszkopt z pianką i kosteczkami
Biszkopt Oddzielone białka od żółtek ubijamy na sztywną pianę razem z dodatkiem cukru i cukru waniliowego.Dodajemy żółtka, a następnie przesiane i wymieszane z proszkiem do pieczenia obie mąki. Ciasto wlewamy na wysmarowaną tłuszczem i wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę. Wstawiamy na 20 minut do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Po upieczeniu i wystudzeniu przekrawamy wzdłuż. Masa Galaretki rozpuszczamy każdą w szklance gorącej wody. Dwie wlewamy na talerze. Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywna pianę razem z cukrem pudrem. Do powstałej masy wlewamy trzecią przestudzoną galaretkę najlepiej w jasnym kolorze oraz żelatynę rozpuszczoną w trochę gorącej wody. Całość mieszamy. Galaretki które wlewaliśmy na talerze kroimy w kosteczkę i dodajemy do masy. Masę układamy na jednej połowie biszkopta i przykrywamy drugim. Wierzch możemy posypać cukrem pudrem.