Sposób przygotowania:
biszkoptowo-wiśniowo-śmietankowy mix
Biszkopt.Białka ubić na sztywno, dodać cukier, następnie po jednym żółtku, całość miksować kilka minut, na koniec dodać mąkę i proszek, delikatnie wymieszać.Piec w dużej, prostokątnej blesze 30 minut w temp. 180 stopni. Wiśnie w kompocie zagotować z wodą, dodac 2 galaretki, wymieszać.Odstawić do wystudzenia. Budyń ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale nie dodawać cukru.Margarynę miksować z cukrem pudrem kilka minut, następnie dodawać po łyżce wystudzony budyń. Na patelni roztopić mało dodać wiórki wymieszane z cukrem, energicznie mieszać do uzyskania złotego koloru. Na biszkopt wyłożyć tężejącą galaretkę wiśniową, włożyć do lodówki by całkiem stężała, na nią wyłożyć krem budyniowy, na krem kokosową posypkę.Dobrze schłodzić.Smacznego.