czarownica

czarownica

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 95]

Blok rybno warzywny

  • 5
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Smaczne danie na ciepło do obiadu jak i na zimno do kanapek.

Blok rybno warzywny

Składniki:

Blok rybno warzywny

 

  • 80dkg. fileta z morszczuka
  • 1 cebula
  • 20 dkg.fasolki czerwonej
  • 1 marchewka
  • 1 papryka żółta
  • sok z połowy cytryny
  • ok.1/2 szkl. bułki tartej
  • przyprawa typu vegeta,pieprz,papryka ostra
  • 2 jajka

 

Sposób przygotowania:

Blok rybno warzywny
Fasolkę i marchewkę ugotować.Fileta zemleć z połową ugotowanej fasolki i cebulą.Marchewkę i paprykę pokroić w drobną kostkę,dodać do fileta,dosypać resztę fasolki,jajka,bułkę tartą i przyprawy.Blaszkę keksową wyłożyć papierem do pieczenia wysypać rybę i piec w 180*C do 90 min.