Sposób przygotowania:
Budyniowo śnieżne ciasto
Margarynę roztopić i ostudzić. Jajka utrzeć z cukrem. Dodać przesiane mąki z proszkiem do pieczenia. Na koniec przelać margaryne i wymieszać. Przełożyc na tortownicę i piec ok 25-30 minut w 180 stopniach. Po upieczeniu ostudzić. Jabłka umyć, obrać ze skórki i pokroić w kosteczkę wraz z bananami. Dwie szklanki wody zagotować z cukrem dodając pokrojone owoce. Podgotować aż jabłka zmiękną. W jednej szklance wody rozmieszać budynie i przelac do owoców. Wymieszać i ostudzić. Masa smietanowa: Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie i ostudzić. Śmietane 30% ubić na sztywno, następnie dodać cukier puder oraz śmietanę 18% wraz z żelatyną delikatnie wymieszać. Na biszkopt wylać masę owocową a następnie masę śmietanową. Na wierzch obsypać wiórkami kokosowymi i wstawić do lodówki.