Sposób przygotowania:
Ciasteczka z białą czekoladą
Margarynę stopić w małym garnku, dodać połamaną czekoladę i odstawić aż się rozpuści a potem wymieszać. Białka oddzielić od żółtek i ubić je na sztywną pianę, gdy będzie prawie ubita dodać obydwa cukry i miksować aż cukier się rozpuści. Następnie nadal ucierając dodawać po jednym żółtku. Gdy żółtka połączą się z pianą przelać ostudzoną ale płynną czekoladę, delikatnie wymieszać a potem dodawać po łyżce mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Gotowe i gładkie ciasto przełożyć do miseczki, zakryć pokrywką i wstawić do lodówki na 24 godziny. Po upływie tego czasu formować z ciasta kuleczki wielkości orzecha włoskiego i obtaczać w kakao. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia robiąc spore odstępy. Ciasteczka piec w piekarniku nagrzanym do 160 stopni przez 15 minut. Upieczone całkowicie wystudzić i dopiero zdjąć z blachy.