Sposób przygotowania:
Ciasteczkowy placek
CIASTO: Białka ubić, następnie dodać cukier i nadal ubijać. Gdy powstanie gęsta piana dodać żółtka i ubijać dalej. Później wmieszać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Wymieszać łyżką. Upiec w 180 st. przez ok. 25 minut. MASA: Większą część mleka zagotować. W mniejszej części wymieszać mąki i żółtka oraz cukier wanilinowy. Gdy mleko się zagotuje wlać do niego rozmieszane wcześniej składniki. Budyń odstawić do ostudzenia. Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po trochu budyniu. Na koniec wlać adwokat. Wyłożyć na biszkopta. Na około zrobić jeden obok drugiego, bardzo gęsto kleksy (aby galaretka się nie wylała). Przygotować galaretkę jak podano na opakowaniu. Odłożyć do lekkiego stężenia. Ciastka wyłożyć na masie. Wylać lekko tężejącą galaretkę. Włożyć do lodówki na ok. 1 godzinę (aż galaretka zrobi się twarda)