Sposób przygotowania:
Ciasto brzoskwiniowe 5
Biszkopt Białka ubić na pianę utrwalić cukrem następnie dodać żółtka. Gdy wszystko się połączy dodać olej a następnie przesiane obydwie mąki z proszkiem całość delikatnie wymieszać. Piec 25 minut w temp.180. Krem jogurtowy Żelatynę rozpuścić w 1/2 szklance wody. Odstawić do ostygnięcia.Następnie schłodzoną dobrze śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno pod konie dodajemy jogurt naturalny oraz cukier waniliowy. Do usztywnienia masy dodajemy rozpuszczoną żelatynę. Masa brzoskwiniowa Ugotować budynie na soku odstawić do ostygnięcia Przełożenie ciasta Przełożenie ciasta Biszkopt - połowa masy brzoskwiniowej - następnie połowa masy jogurtowej - brzoskwinie - resztę masy jogurtowej - masa brzoskwiniowa - galaretkę rozpuścić według przepisu na opakowaniu gdy zacznie tężec wylać na ciasto - schłodzić
Janek6401