Sposób przygotowania:
Ciasto Cappuccino
Z podanych składników I ciasta upiec biszkopt.
Białka ubić z cukrem, dodać kokos z proszkiem do pieczenia, lekko wymieszać. Piec w temp. 160-180 st. C przez 30 min.
Białka ubić z cukrem, dodać kokos z proszkiem do pieczenia, lekko wymieszać. Piec w temp. 160-180 st. C przez 30 min.
Z podanych składników ugotować budyń. Masło utrzeć na puch, dodawać powoli wystudzony budyń oraz kawę, ciągle ucierając.
Przekładać: biszkopt, masa, ciasto kokosowe, masa. .
Białka ubić z cukrem, dodać kokos z proszkiem do pieczenia, lekko wymieszać. Piec w temp. 160-180 st. C przez 30 min.
Białka ubić z cukrem, dodać kokos z proszkiem do pieczenia, lekko wymieszać. Piec w temp. 160-180 st. C przez 30 min.
Z podanych składników ugotować budyń. Masło utrzeć na puch, dodawać powoli wystudzony budyń oraz kawę, ciągle ucierając.
Przekładać: biszkopt, masa, ciasto kokosowe, masa. .
msewka
Sarenka
mloda
A.B.
góralka
Ten wzorek, zrobiłam plastikową szpatułką, z ząbkami. Wydaje mi się, że podobny efekt można uzyskać robiąc to grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami. Pozdrawiam serdecznie.