Sposób przygotowania:
Ciasto czekoladowo - kawowe.
1. Składniki na biszkopt zagniatamy na gładką masę i pieczemy ok 35-45 minut w temp 180 stopni. 2. Krem czekoladowy: mleko, cukier puder, kakao zagotować i ostudzić. Margarynę utrzeć z jajkiem i wymieszać z wcześniejszymi składnikami. 3. Krem kawowy: żółtka utrzeć z cukrem pudrem, dodawać masło kakao stale mieszając. Kawę rozpuścić z 2 łyżkami wody. Powoli wlewać do kremu stale mieszając. 4. Polewa: Składniki na polewę wrzucić do garnka i rozpuścić, często mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji. 5. Upieczony biszkopt nasączyć kawą cappucino. Przełożyć kremem czekoladowym. Położyć herbatniki. Przełożyć kremem kawowym. Położyć herbatniki. Polać polewą.