Sposób przygotowania:
Ciasto kakaowe z brzoskwiniami
Wszystkie składniki na ciasto wykładamy na stolnicę i zagniatamy dosyć wolne ciasto. Ser mielimy. Utrzeć margarynę dodać cukier, ser oraz budynie. Dokładnie zmiksować, wbić jajka. Utrzeć. 2/3 ciasta wyłożyć na spód brytfanny. Pozostałość ciasta włożyć do lodówki.
Na ciasto wykładamy połowę masy serowej, na masie układamy brzoskwinie, przykrywamy drugą częścią masy serowej.
Białka ubijamy na sztywno i dodajemy pół szklanki cukru.
Wykładamy na masę serową, na białka ścieramy na tarce resztę ciasta czekoladowego.
Ciasto włożyć do piekarnika i piec ok. 50 minut w 180 st.
Na ciasto wykładamy połowę masy serowej, na masie układamy brzoskwinie, przykrywamy drugą częścią masy serowej.
Białka ubijamy na sztywno i dodajemy pół szklanki cukru.
Wykładamy na masę serową, na białka ścieramy na tarce resztę ciasta czekoladowego.
Ciasto włożyć do piekarnika i piec ok. 50 minut w 180 st.