Sposób przygotowania:
Ciasto kinder cauntry
Białą czekoladę rozpuszczamy. Studzimy. Śmietanę kremówkę ubijamy na sztywno. Dodajemy serek mascarpone i rozpuszczoną białą czekoladę i mieszamy delikatnie do połączenia się składników. Żelatynę rozpuszczamy i wystudzoną dodajemy do masy, wsypujemy również pszenicę i dokładnie mieszamy.
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy herbatniki. Następnie masę i przykrywamy herbatnikami. Mleczną czekoladę rozpuszczamy i polewamy ciasto.
Posypujemy posypką czekoladową. Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy herbatniki. Następnie masę i przykrywamy herbatnikami. Mleczną czekoladę rozpuszczamy i polewamy ciasto.
Posypujemy posypką czekoladową. Przechowujemy w lodówce.
Smacznego.