Sposób przygotowania:
Ciasto łabedzi puch
Biszkopt: Ubić piane z białek. Dalej ubijając dodawać stopniowo cukier ,cukier waniliowy ,po jednym żółtku a na końcu lekko wymieszać z mąką wymieszana z proszkiem do pieczenia .Piec ok.30 min. W 180C. Krem:Bułki zalać dwoma szklankami mleka .Jedną szklankę i cukier zagotować, następnie dodać wiórki kokosowe i bułkę namoczoną w mleku i gotować 5 minut mieszając. Margarynę i masło zmiksować dodawać po łyżce wystudzonej masy z bułek. Miazga kokosowa: Wszystkie składniki podsmażyć na patelni Az wiórki nabiorą złotego koloru.Zimny biszkopt przekroić ,dół grubszy a góra cieńsza . Na dolną cześć nałożyć większa część masy przykrywamy cienkim plackiem na którym rozsmarowujemy pozostała masę ,a na nią wykładamy ciepła miazgę kokosową.