Sposób przygotowania:
Ciasto miodowe z masą kokosową
Do rondelka włożyć masło, wlać miód i chwilę podgrzewać. Następnie wsypać cukier puder i mieszać do rozpuszczenia. Odłożyć do ostudzenia. Sodę wymieszać z kilkoma łyżkami mleka. Do reszty mleka wbić jajka i zmiksować. Następnie wlać masę miodową, sodę wymieszaną z mlekiem oraz mąkę, wymieszać. Gotowe ciasto wyłożyć do przygotowanej formy. piec w temp 180 stopni około 40 minut. Po ostudzeniu przekroić tak aby powstały 2 blaty. MASA. Śmietankę zagotować, ostudzić. Zimną ubić razem ze śnieżką, dodać wiórka kokosowe, adwokat i delikatnie wymieszać. 3/4 masy wyłożyć na 1 blat, wyrównać i przykryć drugim blatem. Pozostałą masą posmarować po wierzchu. Ozdobić według uznania.